BabySigning Undervisere

Top Menu (Login)

Undervisere hos BabySigning

Babytegn

Rebecca Wilms

Rebecca Wilms (også kendt som Kim, født Hansson) er stifter af BabySigning og har undervist i Rytmik & Babytegn siden vi startede med de første hold i 2011. Rebecca elsker at undervise børn og forældre, og er også tid ude og holde foredrag om babytegn for mødregrupper og til større konferencer. Rebecca underviser også i familierytmik, og er snart færdiguddannet Gøsselpædagog.

“Da jeg var gravid med mit første barn hørte jeg første gang om babytegn. Dele af min barsel tilbragte jeg i England, og det var her at ideen til BabySigning spirede. I England har de et væld af babyaktiviteter, og vi tilmeldte os et hold med musik og babytegn som vi blev enormt glade for. Vi gik i gang med at lære tegn da min datter var 7 mdr., og da min datter var 10 mdr. brugte hun blandt andet babytegn for mere, mælk, hund, og færdig. Vi havde næsten lært 100 babytegn før vi igen vendte hjem til Danmark. Hendes “tegn-forråd” udviklede sig hurtigt, indtil det talende sprog tog over.

I et brændende ønske om at lære babytegn til babyer og voksne på en nem og sjov måde, udviklede jeg konceptet BabySigning i samarbejde med tegnsprogskonsulenter og musikpædagoger.  BabySigning’s kombination af sang, leg og babytegn giver en naturlig indlæring for både børn og voksne.

Jeg har viet de sidste 5 år til babytegn. Jeg har tilegnet mig viden gennem internationale uddannelser, studier, kurser og undersøgelser om babytegn og børns sproglige udvikling, hvilket har gjort mig til ekspert på området.

De sidste 3 år har jeg desuden arbejdet tæt sammen med pædagoger og talepædagoger, forældre og småbørn.
Jeg har holdt foredrag for institutioner og dagplejer landet rundt. Derudover har jeg på baggrund af min viden indenfor feltet, opbygget to uddannelser indenfor babytegn.
Hos BabySigning lærer vi babytegn ved hjælp af musik, sang og lege, og babyerne er i centrum.”

 

 

 IdaBjørg

IdaBjörg Leisin

Som mor kender jeg alt til ønsket om at kunne forstå mit barn, og at kunne undgå store frustrationer på grund af mangelfuld kommunikation.

Jeg har også oplevet den enorme lettelse og glæde det er, at få et redskab til at lette denne kommunikation. Et redskab som jeg gladelig deler ud af.

Ydermere elsker jeg at synge og spille musik. Især hvis det er sammen med børn.

Læs mere om IdaBjörg

 

babyrytmik

Stine Kobbersmed

Stine startede som underviser hos BabySigning, da Kim gik på barsel i 2012. Stine blev bidt af babytegn og elsker at undervise i rytmik. Stine har både hold for de allermindste og de allerstørste. Stine har en kandidat i musikvidenskab.

Babyrytmik

Line Fogt Pollas

Line har undervist hos BabySigning siden 2012. Line er super dygtig til børn i alle aldre – de elsker hende! Line er glad og energisk, og har hold for de mindste babysignere. Line er uddannet på musikkonservatoriet i København, og har en efteruddannelse i sang, leg og bevægelse hos Lotte Kærså.


 

BabySigning Sanne

Sanne Steimle Nøhr Larsen

Jeg har i flere år arbejdet som pædagog med vuggestuebørn, og i den forbindelse set hvilken forskel babytegn kan gøre. Det fascinerede mig at se den glæde, opleve en nærhed med det enkelte barn, og ikke mindst se kommunikationen blomstre.

IMG_1535

Henriette Andersen