BabyRytmik & Babytegn, Roskilde

babytegn holdTil Babyrytmik og Babytegn  har vi fokus på dit barns motoriske og sproglige udvikling. Vi arbejder med finmotorik når vi laver babytegn, og vi fokuserer også på din babys sproglige udvikling i kombinationen af babyrytmik og babytegn. Grovmotorikken bliver stimuleret i leg og bevægelser, hvor vi slår koldbøtter, gynger, snurrer, leger med tørklæder, faldskærm og bolde. Babytegn giver din baby mulighed for at kommunikere med dets omverden inden hun/han lærer at tale.

Du selv kan vælge hvilke tegn, som er mest meningsfulde at bruge i jeres hverdag, og du vil få vejledning til hvornår og hvordan du kan bruge de forskellige babytegn.På holdet synger vi en masse skønne børnesange, afbrudt af leg med instrumenter, motoriske øvelser, et kig i posen med overraskelser og andre sjove aktiviteter. Vi bruger også billeder og tøjdyr til at illustrere babytegn. Vi synger om at gå på legepladsen, at spise, at bade, sengetid, dyr og køretøjer. Babytegn som dit barn vil elske at bruge!

Babyer kan bruge babytegn fra de er 7 mdr. nogle babyer begynder først at bruge babytegn fra de er 9-10 mdr. Derefter lærer de nemt at bruge op mod 50 babytegn i deres kommunikation inden de er 1 år.

Inklusiv online medlemskab (værdi 200 kr.)
Medlemskabet ‘BabySigners’ giver dig hver uge, en ny video med en af sangene fra ugens BabySigning-time.

[fblike url=”https://www.facebook.com/BabySigning.dk” style=”button_count” float=”left” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”verdana”][fbshare url=”https://www.babysigning.dk/babyrytmik-babytegn-roskilde/” type=”button” float=”left”]

[tabs style=”default”] [tab title=”Holdinfo”]

Holdnr 70003 Rytmik & Babytegn 6-12 mdr
Start 19. aug. kl.11.30-12.20
Ugedag Onsdag
Underviser Henriette B W Andersen
Adresse Holistisk Center Roskilde
Vindingevej 34
 4000 Roskilde
Mødegange 8
Pris 840
[/tab] [tab title=”Mødegange”]
Dato
19/8
26/8
2/9
9/9
16/9
23/9
30/9
7/10

[/tab] [/tabs]

Tilmelding

Trin 1
Tilmeld dig holdet ved at trykke ’tilmeld’ nedenfor og udfyld felterne. Gå derefter videre til Trin 2 (betaling) nedenfor. Ved at udfylde felterne i trin 2 bliver du også registreret i det online medlemskab


Trin 2
Betal for din tilmelding. Ved betaling kan du både vælge at betale via MobilePay eller med kreditkort. OBS! Husk at registrere dig på holdet via trin 1 først. OBS! Din tilmelding er ikke gyldig før betaling er modtaget.

840,00 DKKTilføj til kurv