Babytegn hos BabySigning

Babytegn kan hjælpe i mange frustrerende situationer.

Rebacca  – Indehaver af BabySigning – er en af danmarks førende eksperter indenfor babytegn. Hun er lige ved at udgivet en bog om enmet og har mange års erfaring i at bruge det privat samt at lære det til andre forældre ved BabySigning’s holdundervisning. Du kan læse mere om Rebecca og vores andre dygtige instruktører her.

Hvorfor Rytmik og Babytegn?

Rytmik hjælper på indlæringen af Babytegn – både hos baby og forældre eller hos pædagoger/dagplejere. Om det så er igennem sange eller lege og bevægelser. Dette koncept af kombinationen af de 2 er unikt i Danmark og er udviklet i samarbejde med professionelle fagfolk som tegnsprogskonsulenter og musikpædagoger ligesom det er baseret på forskning om emnet.

Denne forskning siger blandt andet at Babytegn:

  • Stimulerer barnets sproglige udvikling
  • Giver barnet mulighed for at udtrykke sine følelser, ønker og behov
  • Mindsker frustrationer som opstår når man ikke bliver forstået
  • Giver højere IQ
  • Øger barnets selvværd
  • Styrker båndet mellem forælder og barn

Men det er ikke let at lære – og begynde at bruge – babytegn. Det er en rutine der skal indbygges i ens dagligdag med ens baby, man skal nemlig være konsekvent hvis man skal have det fulde potentiale ud af babytegn. Mange støder på konceptet babytegn under deres barsel og lykkes med at lære deres baby et enkelt tegn eller 2. Men det kan føres til langt mere end det hvis man får tegnene ind i rutinerne og er konsekvent med det. Denne rutine kommer lettere til de fleste ved hjælp af de sange Rebecca har skrevet og udgivet.

Hvis du ved du har svært ved at få skabt sådanne rutiner selvstændigt har BabySigning flere forskellige løsninger til dig. Om det er vores Online Kursus hvor vi holder dig i ilden med videoer og e-mails henover en 8-ugers periode eller om det er holdundervisning med en af vores dygtige instruktører.

Hvis du til gengæld gerne selv vil styre processen og lærer tegnene i et tempo der passer dig er vores APP en rigtig god løsning. Den består en af en video-ordbog med mere end 300 tegn. Hent den gratis version for at se om det er noget for dig (her kun 10 videoer).

Itunes

Android (Under udvikling/opdatering – virker kun på få enheder pt.)

 

Nyhedsbrev

Vores nyhedsbrev er et andet tilbud – du får endda tilsendt en lille e-bog med det samme du skriver dig op. Her vil vi løbene sende dig opdateringer omkring nye hold i den by du angiver, samt generelle nyheder fra BabySigning – når vi f.eks. har nyheder i vores webshop eller når vi har noget spænende at dele – eller måske har en konkurrence du kan deltage i. Du kan tilmelde dig ved at klikke her (pop-up) eller ved at udfylde formularen nederst på siden.

 

Events

BabySigning deltager på de Baby messer og – bazarer hvor det kan passe ind. Her vil du kunne se hvor du kan møde os og få en snak med os om hvad Babytegn er for noget, måske deltage i et lille prøve hold eller se om du vil have vores CD eller DVD med hjem.

  • 10. – 11. okt. 2015       – Baby og Småbørns Messen i Kbh – Link
  • 31. okt og 1. nov 2015 – BørneBazar i Århus – Link