Familieglæde

Se alle hold hos Familieglæde <3

Til babyrytmik og babytegn indrages du og din baby i et univers af sang, leg og babytegn. Babytegn vil blive introduceret til brug på holdet og i hjemmet. I løbet af undervisningen vil du få kendskab til op mod 80 babytegn. På holdet synger vi en masse skønne børnesange, afbrudt af babyrytmik hvor vi skal lege med instrumenter, lave motoriske øvelser, kigge i posen med overraskelser og andre sjove aktiviteter. Vi synger om at gå på legepladsen, at spise, at bade, sengetid, dyr og køretøjer. Babytegn som dit barn vil elske at bruge!

Holdprisen inkluderer 8 gange BabySigning og et medlemskab med lydfiler, videoer med babytegn, og ugens Babysigning sang.

GRATIS PRØVETIMER (se hold nedenfor)

Læs mere om Babysigning holdene

Tilmelding

Trin 1
Tilmeld dig holdet ved at trykke ’tilmeld’ nedenfor og udfyld felterne. Ved tilmelding modtager du en mail med alle holddatoer. Holdene afholdes hver uge, og følger som udgangspunkt skolernes ferieplan.

Trin 2
Du betaler her -> [button link=”https://babysigning.dk/product/babysigning-hold-familieglaede/” size=”large” bg_color=”#bd5dbd” border=”#bd5dbd” window=”yes”]Betal[/button]