Udgivet i Skriv en kommentar

Gratis babyrytmik på Børnebazaren i Århus

Nu nærmer tiden sig.

Til flyverdragter, uldundertøj, vinterstøvler, huer, vanter – og julegaver.

Det koster, og det koster meget!

Så hvad er bedre end at kunne købe det hele til en brøkdel af prisen, når det hele er samlet under et tag, som tilfældet er i weekenden 1.-2. november, hvor der afholdes BØRNEBAZAR i NRGI-arena i Århus?

Jeg har selv besøgt messen tre gange. Først som gravid, så med barnevogn og til sidst alene. Kan kun anbefale at I lader barnevognen blive hjemme! Der er MANGE mennesker, og selvom der er gjort plads i gangene til vognene, er det bare besværligt. Tag babyen i en slynge/ vikle/ bæresele, eller tag alternativt to af sted, så den ene kan stå med vognen imens den anden shopper.

Når man står der og venter – eller hvis man har brug for en pause fra al virakken, kan man i forhallen købe super lækker kaffe fra en lille stand. Der er også en lille café, med mad og drikke, som stemmer fint overens med det faktum at vi er i en sportshal… Så er der vist ikke sagt for meget. Medbragt mad kan dog også nydes der.

Midt mellem de to har vi så fået plads til vores BabySigning stand. Nok den bedste plads overhovedet! Jeg er sikker på at vi får hilst på samtlige besøgende, for vi er de første de ser når de kommer, og de sidste de ser når de går.

Så vi læsser bilen med lækkert legetøj fra PlayGro til minipriser, flyers med rabatkoder, de kommende BabySigning- hold, DVD’er, CD’er og plakater, rasleæg, tørklæder og andet godt fra webshoppen.

Jeg glæder mig især til at afholde GRATIS prøvetimer på vores Rytmik og Babytegn begge dage kl. 12. Jeg vil lave en kort introduktion til babytegn, og så skal vi selvfølge synge og lege med en masse tegn 🙂

 

Jeg glæder mig til at se jer på BØRNEBAZAR og til Rytmik og Babytegn i Århus. 🙂
Ida Björg Leisin – BabySigning – Århus.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.