Rytmik og babytegn, Islands Brygge 4-12 mdr. -

Top Menu (Login)

Rytmik og babytegn, Islands Brygge 4-12 mdr.

Kom til babyrytmik på Amager.

Underviseren vil inddrage dig og din baby i et univers af babyrytmik og babytegn, som vil blive introduceret til brug på holdet og i hjemmet. Gennem et 8 ugers forløb vil du få kendskab til alle de babytegn du har brug for til at kommunikere med din baby.
Du kan starte på holdet når din baby er 4-12 mdr.

Babysigning hold

Du selv kan vælge hvilke tegn, som er mest meningsfulde at bruge i jeres hverdag, og du vil få vejledning til hvornår og hvordan du kan bruge de forskellige babytegn.På holdet synger vi en masse skønne børnesange, afbrudt af leg med instrumenter, motoriske øvelser, et kig i posen med overraskelser og andre sjove aktiviteter. Vi bruger også billeder og tøjdyr til at illustrere babytegn. Vi synger om at gå på legepladsen, at spise, at bade, sengetid, dyr og køretøjer. Babytegn som dit barn vil elske at bruge!Babyer kan bruge babytegn fra de er 7 mdr. nogle babyer begynder først at bruge babytegn fra de er 9-10 mdr. Derefter lærer de nemt at bruge op mod 50 babytegn i deres kommunikation inden de er 1 år.
Inklusiv online medlemskab (værdi 398 kr.)
Medlemskabet ‘BabySigners’ giver dig hver uge, en ny video med en af sangene fra ugens BabySigning-time.  Såfremt du bliver forhindret i at deltage en af gangene, vil du kunne få erstatningstime på et af de andre hold der afholdes i samme periode.
OBS: Ingen undervisning i Pinsen.

Holdnr 30114 Rytmik & Babytegn 4-12 mdr
Start Hold fyldt
Ugedag Mandag
Underviser Ditte
Adresse Havnestadsklinikken
Kigkurren 6-8
Islands Brygge
2300 København S
Mødegange 8
Pris 950

Dato
01.05
08.05
15.05
22.05
29.05
Pinse
12.06
19.06
26.06

Tilmelding

 

HOLD FYLDT