Sweet baby – BabySigning i Århus

Se alle hold hos Sweetbaby

Om BabySigning hos Sweetbaby:

Jeg tilbyder holdundervisning med op til 12 babyer og deres mødre/fædre/bedsteforældre.
Til babytegn og rytmik inddrages du og din baby i et skønt univers af sang og leg. Babytegn bliver introduceret så de kan bruges på holdet og i hjemmet. Gennem et 8 ugers forløb vil du få kendskab til op mod 80 babytegn, hvor du selv kan vælge hvilke tegn, der er mest meningsfulde i jeres hverdag.

På holdet synger vi en masse skønne børnesange, afbrudt af leg med instrumenter, et kig i posen med overraskelser og andre sjove aktiviteter.

Jeg bruger billeder og tøjdyr til at illustrere babytegn. Vi synger om at gå på legepladsen, at spise, at bade, sengetid, dyr og køretøjer. Babytegn som er en del af din babys univers og som dit barn vil elske at bruge!

Holdprisen inkluderer 8 gange BabySigning og et medlemskab med lydfiler, videoer med babytegn, og ugens Babysigning sang.

Pris; kr. 795,-

Læs mere om underviseren her: Sweetbaby.dk.

Prøvetimer (scroll ned for hold)

Tilmelding til hold

Trin 1
Tilmeld dig holdet ved at trykke ’tilmeld’ nedenfor og udfyld felterne. Ved tilmelding modtager du en mail med alle holddatoer. Holdene afholdes hver uge, og følger som udgangspunkt skolernes ferieplan.


Trin 2
Du betaler her -> [button link=”https://babysigning.dk/product/sweetbaby/” size=”large” bg_color=”#bd5dbd” border=”#bd5dbd” window=”yes”]Betal[/button]